Omgeving

Maasbracht is gelegen in het midden van Limburg. Dit is een zeer waterrijk en bosrijke omgeving waar de liefhebber zijn hart kan ophalen met de vele fiets en wandel routes, en de vele mogelijkheden tot het beoefenen van watersporten. Wij kunnen u voorzien in wandel en fietsroutes.

Maasbracht is een dorp met een lange scheepvaarthistorie die hier dan ook te bewonderen is in het plaatselijke Scheepvaartmuseum aan de haven, alwaar zich ook het sluizencomplex bevindt met een verval van wel 12 meter!! Ook zijn er leuke horecagelegenheden aan de haven te vinden en het bekende 2 sterren restaurant Da Vinci.

Ook zijn er in Maasbracht en omgeving meerdere jachthavens te bewonderen. Op 10 km afstand bevindt zich de historische stad Roermond. Daar kunt u zich oa vermaken met winkelen in de binnenstad of in het Designer Outlet. Ook in het hart van de stad het Orangerie Theater waar u van de diverse voorstellingen kunt genieten.

Het beroemde Witte Stadje Thorn ligt hier slechts 5 km vandaan, hier is veel historie en natuurschoon te vinden voor de liefhebber.

Onze ligging in het midden van Limburg aan de A2 maakt het ideaal voor uitstapjes naar de plaatsen Maastricht en Valkenburg die zich op slechts 25 min rijden van ons pension bevinden. Ook een dagje Belgie (10 min) en Duitsland (10 min) zijn vanuit Maasbracht een goede optie voor een leuk uitje.

In ons pension beschikken wij over voldoende foldermateriaal om u van ideeen te voorzien. Tevens verstrekken wij de voordeelpas DAGTOERISME LIMBURG waarmee u bij aangesloten dagattracties in Nederlands en Belgisch Limburg.

Kortom Maasbracht heeft een goede ligging in het mooie hart van midden Limburg.